Suoraan sisältöön
Business Jyväskylä » Palvelut » Yrityspalveluseteli » Hae yrityspalveluseteliä

näppis

Hae yrityspalveluseteliä

Jyväskylän kaupungilla on käytössä yrityspalveluseteli yritysten kasvun ja kehittämisen edistämiseksi. Yrityspalvelusetelin avulla kannustetaan kasvuhakuisia yrityksiä systemaattisempaan ja laajamittaisempaan yritystoiminnan kehittämiseen sekä hyödyntämään erilaisia asiantuntijapalveluita. Seteli on tarkoitettu kaupungin alueella toimiville pk-yrityksille (kotipaikka ja/tai toimipaikka Jyväskylässä). Yrityspalveluseteliä haetaan 30.4. mennessä.

Jyväskylän kaupungin yrityssetelin arvo on 5 000 euroa. Setelissä on 20 %:n omavastuu, jonka Jyväskylän kaupunki laskuttaa asiakasyritykseltä, kun palveluntuottaja on kuitannut setelin käytetyksi. Yrityspalveluseteli on yrityksille niin sanottua vähämerkityksellistä de minimis -tukea.

Jyväskylän kaupunki maksaa myönnetyn setelin mukaisen summan palveluntuottajalle, joka laskuttaa setelin suuruuden perusteella määräytyvän arvonlisäveron (24 %) asiakasyritykseltä. Lisäksi valitut asiakasyritykset sitoutuvat antamaan palautetta yrityspalvelusetelikokeilusta työn päätyttyä.

Setelin myöntämisestä päättää Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö. Ennen hakemuksen jättämistä hakijayrityksen kannattaa käydä tutustumassa palveluntuottajien palvelutuotteisiin Palse-palveluportaalissa.

Seteli on haettavissa 1.4.–30.4.2019 Palse.fi-palveluportaalin kautta. Järjestelmä sulkeutuu 30.4. klo 23:59.

Tästä löydät ohjeet yrityspalvelusetelin hakuun Palse.fi:n kautta.

Hae yrityspalveluseteliä tästä.

  • BusinessJyväskylä
  • #businessjkl #tekosysteemi
    BusinessJyväskylä
  • Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö
  • Vapaudenkatu 46 B, 2 krs., 40100 Jyväskylä
  • Laskutusosoite: PL 186, 00026 BASWARE
  • Ota yhteyttä
  • Yrityspalvelut: 014 266 0138

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2019 Sivun alkuun