Suoraan sisältöön
Business Jyväskylä » Palvelut » Yrityspalveluseteli

palaverikuva

Yrityspalveluseteli

Jyväskylän kaupunki käynnistää neljän kuukauden kokeilun yrityspalvelusetelin käytöstä. Kokeiluvaiheessa palvelusetelillä tuetaan yritysten myynnin ja markkinoinnin kehittämistä ja kannustetaan yrityksiä hakemaan ulkopuolista asiantuntemusta yrityksen kehittämiseen. Kehittämisen aikajänne tulee olla yksittäisiä markkinointitoimenpiteitä pidempi. Palveluntarjoajat ovat tuotteistaneet tarjoamansa palvelut, jotta setelin käyttö olisi mahdollisimman helppoa. Seteli on tarkoitettu kaupungin alueella toimiville pk-yrityksille (kotipaikka ja/tai toimipaikka Jyväskylässä).

Jyväskylä tarjoaa kahta seteliä, joiden suuruudet ovat 2 500 euroa ja 5 000 euroa. Yritysten omavastuuosuus on 20 %. Kriteerit setelin hakijoille pidetään lähtökohtaisesti avoimina, jolloin kaikkien yritysmuotojen yritykset (ei yhdistykset) missä tahansa elinkaaren vaiheessa voivat hakea seteliä. Setelien haku on avattu 1.2. Haku on auki 28.2.2018 saakka.

Ohjeet ja linkit yrityspalvelusetelin hakuun löydät täältä.

Palveluntuottajien haku käynnistyy marraskuussa 2017. Palveluntuottajiksi voi hakea asiantuntijayritykset, jotka tarjoavat asiantuntijapalveluita myyntiin ja markkinointiin. Palveluntuottajan tulee täyttää tilaajavastuulain mukaiset Luotettava Kumppani -ohjelman kriteerit. Palveluntuottajien on tuotteistettava palvelut niin, että kuvaukset löytyvät tuotekortteina á 2 500€ ja á 5 000€ sekä kuvattava, mitä tuotekorteilla saa. Tuotteistaminen tehdään tuotekortin avulla sähköiseen palse.fi -järjestelmään.

Palvelutuottajahaku on valtakunnallinen ja otamme pilotointivaiheessa vastaan kaikki palveluntuottajat, jotka tuotteistavat palvelunsa tuotekorttien mukaisesti sekä täyttävät Luotettava Kumppani -ohjelman kriteerit.

Palveluntuottajille järjestetyn infotilaisuuden 15.11. materiaalit löydät täältä:

Palse.fi –palveluportaalin infotilaisuus palveluntuottajille 1.12. materiaalit

Yrityspalvelusetelin infotilaisuuden 26.1. materiaalit

Lisätietoa Yrityspalvelusetelistä saat yrityspalvelupäällikkö Risto Kovalalta, p. 050 365 0012, etunimi.sukunimi[at]jkl.fi

  • BusinessJyväskylä
  • #businessjkl #tekosysteemi
    BusinessJyväskylä
  • Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö
  • Vapaudenkatu 46 B, 2 krs., 40100 Jyväskylä
  • Postiosoite: PL 233, 40101 Jyväskylä
  • Laskutusosoite: PL 186, 00026 BASWARE
  • Ota yhteyttä
  • Yrityspalvelut: 014 266 0138

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 Sivun alkuun