Suoraan sisältöön
Business Jyväskylä » Ajankohtaista » Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö muuttaa Vapaudenkatu 46:een ja Kankaan projektihenkilöstö Kivääritehtaalle
26.2.2018

Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö muuttaa Vapaudenkatu 46:een ja Kankaan projektihenkilöstö Kivääritehtaalle


Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö muuttaa Voimala Business Parkista Sepänkadulta 27.2. alkaen osoitteeseen Vapaudenkatu 46 B, 2. krs. Sisäänkäynti on sisäpihan puolelta pääpostin puoleiselta sivulta. Elinkeinoyksikön yritysneuvonta- ja sijoittumispalvelut sekä elinkeinomarkkinointi ja erityishankkeet siirtyvät Vapaudenkadulle.

Kankaan projektihenkilöstö ja Kankaan Palvelu Oy:n asiakaspalvelu siirtyvät puolestaan 1.3. alkaen Kankaalta Kivääritehtaalle toiseen kerrokseen Jykian toimiston yhteyteen (Kivääritehtaankatu 6). Kankaan Palvelu Oy:n postiosoitteena säilyy kuitenkin Kympinkatu 3.


Lisätiedot:

Pirkko Flinkman, projektipäällikkö, Jyväskylän kaupunki

p. 050 568 7846, pirkko.flinkman@jkl.fi


Kangas:

Ulla-Maija Valtonen, kiinteistömanageri, Kangas, Jyväskylän kaupunki

p. 050 527 6703, ulla-maija.valtonen@jkl.fi

Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikön tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua. Olemme yrityksen ratkaisukeskeinen ja luotettava kumppani, verkostot tunteva ja rivakka kasvun mahdollistaja yritysten eri tilanteissa. Tehtävänämme on myös kotimaisten ja kansainvälisten yritysten sijoittumisten lisääminen ja toimintamallin kehittäminen sekä vetovoimaisen tekosysteemin luominen erityisesti kaupunkikehitysalustoilla.

http://businessjyvaskyla.fi/

Taija Lappeteläinen
  • BusinessJyväskylä
  • #businessjkl #tekosysteemi
    BusinessJyväskylä
  • Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö
  • Vapaudenkatu 46 B, 2 krs., 40100 Jyväskylä
  • Laskutusosoite: PL 186, 00026 BASWARE
  • Ota yhteyttä
  • Yrityspalvelut: 014 266 0138

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2019 Sivun alkuun