Suoraan sisältöön
Business Jyväskylä » Ajankohtaista » Yrityspalvelusetelin pilotointi alkaa palveluntuottajien infotilaisuudella
31.10.2017

Yrityspalvelusetelin pilotointi alkaa palveluntuottajien infotilaisuudella

Jyväskylän kaupungin yrityspalvelusetelin pilotointi käynnistyy palveluntuottajien infotilaisuudella 15.11. Tilaisuudessa kerrotaan lisätietoja muun muassa tuottajahaun käynnistymisestä, palveluntuottajaksi hakeutumisesta ja siitä, mitä palveluja yrityspalvelusetelillä voi tuottaa pilotointivaiheessa.

Yrityspalvelusetelillä kannustetaan kaupungin kasvuhakuisia yrityksiä hyödyntämään erilaisia asiantuntijapalveluita. Yrityspalvelusetelin toivotaan myös kannustavan systemaattisempaan ja laajamittaisempaan yritystoiminnan kehittämiseen.

Jyväskylän kaupungin yrityssetelimallin tavoitteena on tuottaa pk-yrityksille parasta mahdollista asiantuntijapalvelua kunkin yrityksen tarpeiden mukaisesti. Samalla voidaan madaltaa asiantuntijayrityksen käyttämisen kynnystä paikallisille yrityksille. Tämä edesauttaa omalta osaltaan myös paikallisten yrityspalvelumarkkinoiden kehittymistä. Yrityspalveluseteli voidaan myöntää jyväskyläläiselle pk-yritykselle, jolla on pyrkimys kasvuun tai kansainvälistymiseen, tarve yrityksen uudistumiselle ja/tai digitalisaation edistämiselle.

Yrityspalveluseteli keskittyy pilotointivaiheessa myynnin markkinoinnin ja viestinnän palveluihin

Tutkimusten mukaan yrityskehittämisen pullonkaulana pidetään usein puutteita myynnin ja markkinoinnin osaamisessa. Tämä on jo pitkään ollut merkittävä yrityksen kasvun ja kehittymisen este monissa yrityksissä. Tämän vuoksi Jyväskylän yrityspalveluseteli keskittyy pilotointivaiheessa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän palveluiden tarjoamiseen ja hankkimiseen.

- Nyt pilotointivaiheessa kutsumme yrityssetelin palveluntuottajiksi mukaan myynnin, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijayrityksiä. Toiminta käynnistyy marraskuun infotilaisuudella, jonka tavoitteena on saada mahdollisimman paljon laadukkaita palveluntarjoajia mukaan yrityspalvelusetelin palveluntuottajaksi. Kun olemme saaneet järjestelmään riittävästi palveluntarjoajia, avaamme seuraavaksi yrityspalvelusetelin haun yrityksille, kertoo elinkeinoyksikön yrityspalvelupäällikkö Risto Kovala.

Lisätietoja:
Risto Kovala, Yrityspalvelupäällikkö, Jyväskylän kaupunki
p. 050 365 0012
risto.kovala(at)jkl.fi

Suvi Vuojolainen
  • BusinessJyväskylä
  • #businessjkl #tekosysteemi
    BusinessJyväskylä
  • Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö
  • Vapaudenkatu 46 B, 2 krs., 40100 Jyväskylä
  • Laskutusosoite: PL 186, 00026 BASWARE
  • Ota yhteyttä
  • Yrityspalvelut: 014 266 0138

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2019 Sivun alkuun