Suoraan sisältöön
Business Jyväskylä » Ajankohtaista » Yläkaupunki yllättää: Pysäköintihyvityskampanjan aikana ensimmäinen tunti maksutta
13.10.2017

Yläkaupunki yllättää: Pysäköintihyvityskampanjan aikana ensimmäinen tunti maksutta

Yläkaupungin yrittäjäyhdistyksen jäsenliikkeet hyvittävät pysäköintihyvityskampanjan aikana ensimmäisen tunnin asiakkaan pysäköintimaksusta ostoksen yhteydessä. Pysäköintihyvityskampanjan kesto on 13.10. – 16.12.2017. Tempauksella pyritään lisäämään yläkaupungin erikoisliikkeiden tunnettuutta ja vetovoimaa.

Yläkaupungin yrittäjäyhdistyksen jäsenliikkeet yllättävät asiakkaansa jälleen pysäköintihyvityskampanjalla hyvittämällä asiakkaidensa ensimmäisen tunnin pysäköintimaksun ostoksen yhteydessä. Mukana olevat yritykset tunnistaa liikkeen ulko-oven sinisestä pysäköintihyvitystarrasta. Pysäköintihyvityskampanjassa on mukana kymmenkunta Yläkaupungin yrittäjäyhdistykseen kuuluvaa jäsenliikettä.

Pysäköintihyvitys annetaan ostoksen yhteydessä pysäköinnin muistilipuketta vastaan. Käytettävissä ovat pihakadun yli 40 pysäköintiruutua yhdessä poikkikatujen pysäköintimahdollisuuksien kanssa. Alueen lippuautomaateilla on ilmoitus muistilipukkeen hyödyntämisestä. Jyväskylässä kadunvarsipysäköinnin hinta 1- ja 2-vyöhykkeillä on ensimmäisen tunnin osalta 2 euroa.

Kampanjalla huomio yläkaupungin monipuoliseen erikoisliikkeiden palvelutarjontaan

- Pysäköintihyvityskampanjalla haluamme muistuttaa, että yläkaupungilta löytyy monipuolinen paikallisten palveluiden ja erikoisliikkeiden kortteli. Kivijalkaliikkeiden näyteikkunoissa riittää ihasteltavaa ja sisällä liikkeissä saa henkilökohtaista palvelua ja asiantuntemusta. Yläkaupungilla toimii pääasiassa paikallisia yrityksiä, joiden ammattitaito ja palvelu on erinomaista ja yksilöllistä. Liikkeitä on moniin eri tarpeisiin ja putiikeista löytyy hyvin myös paikallisia tuotteita. Tunnin maksuttomalla pysäköinnillä ennättää asioida jo useammassakin liikkeessä, kertoo Jyväskylän keskustan kehittämishankkeen projektipäällikkö Pirkko Flinkman.

Pysäköintikampanjan toteuttavat yhteistyössä Yläkaupungin yrittäjät ry ja Jyväskylän keskustan kehittämishanke.

Lisätietoja:
Ursula Rautell, puheenjohtaja, Yläkaupungin yrittäjäyhdistys
p. 040 739 4001
ursula[at]kalaliikemakinen.fi

Taija Lappeteläinen
  • BusinessJyväskylä
  • #businessjkl #tekosysteemi
    BusinessJyväskylä
  • Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö
  • Vapaudenkatu 46 B, 2 krs., 40100 Jyväskylä
  • Laskutusosoite: PL 186, 00026 BASWARE
  • Ota yhteyttä
  • Yrityspalvelut: 014 266 0138

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2019 Sivun alkuun