Suoraan sisältöön
Business Jyväskylä » Ajankohtaista » Jyväskylän kaupunki esillä Nordic Business Forumissa 2.-3.10.2017
29.9.2017

Jyväskylän kaupunki esillä Nordic Business Forumissa 2.-3.10.2017

Jyväskylän kaupunki on vahvasti esillä BusinessJyväskylä-brändillä Nordic Business Forumissa Helsingin Messukeskuksessa 2.-3.10. Osallistumisen kärkiteemoina ovat liikunnan ja hyvinvoinnin osaaminen, Hippos2020, elinvoimainen, raikas ja kasvava yrittäjyys ja kaupungin nopea talouskasvu.

Jyväskylästä lähtöisin oleva ja Jyväskylässä pääkonttoriaan pitävä Nordic Business Forum on Jyväskylän kaupungille ja BusinessJyväskylälle yksi vuoden tärkeimmistä liike-elämän tapahtumista, jossa kontaktoidaan potentiaalisia yrityssijoittujia, investoreita ja osaajia. Osallistumisen tavoitteena on houkutella kaupunkiin osaajia ja kasvavia yrityksiä laajentamaan liiketoimintaansa Jyväskylään sekä kertoa muun muassa täysin uudistuvasta Hippoksesta uutena liiketoimintamahdollisuutena.

Kärkenä jyväskyläläinen osaaminen ja yhteisen tekemisen henki

- Jyväskylän kaupungilla on tapahtumassa ständi/showroom, jossa kävijät pääsevät tutustumaan jyväskyläläiseen osaamiseen ja menestystekoihin. Osastolla voi pyöräillä virtuaalisesti tulevaisuuden Hippoksella Polen kustomoidulla polkupyörällä ja tutustua Naavan älyviherseinän toteutukseen. Hippoksen virtuaaliesittelyn on toteuttanut jyväskyläläinen pelialan yritys Zaibatsu Interactive. Osastolla on myös esillä Siparilan tervettä rakentamista ja laadukasta sisustamista edustava puupaneeliseinä. Lisäksi muita tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat olutpanimo Hiisi, laadukkaaseen teen myyntiin ja valmistukseen erikoistunut Teeleidi sekä proteiinituotteita valmistava Puls Nutrition, kertoo Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikön markkinointipäällikkö Suvi Vuojolainen.

Toisen tapahtumapäivän aikana Jyväskylän kaupunki järjestää lounastilaisuuden kutsuvieraille, jonka avaa kaupunginjohtaja Timo Koivisto. Tilaisuuden pääpuhujina ovat nelinkertainen maailmanmestari Tommi Mäkinen ja varatoimitusjohtaja Mia Miettinen Toyota Gazoo Racing Teamista kertomassa, miten Jyväskylästä käsin rakennetaan kansainvälisesti menestyvä tehdastalli.

BusinessJyväskylää Nordic Business Forumissa voi seurata BusinessJyväskylän Facebookista https://www.facebook.com/BusinessJyvaskyla/ ja Twitteristä @BusinessJKL.

Lisätiedot:
Suvi Vuojolainen, markkinointipäällikkö, p. 050 311 8820
Taija Lappeteläinen, markkinointikoordinaattori, p. 040 523 9321
Jyväskylän kaupunki

Pekka Piippa
  • BusinessJyväskylä
  • #businessjkl #tekosysteemi
    BusinessJyväskylä
  • Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö
  • Vapaudenkatu 46 B, 2 krs., 40100 Jyväskylä
  • Laskutusosoite: PL 186, 00026 BASWARE
  • Ota yhteyttä
  • Yrityspalvelut: 014 266 0138

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2019 Sivun alkuun